Ben jij nou zo nieuwsgierig naar de inhoud van de adventskalenders? Lees dan snel verder. Ben jij dat niet, wil je dat de inhoud een verrassing is? Verlaat dan deze pagina zo snel mogelijk! 🙂

 

 

 

 

 

 

Weet je het écht écht écht zeker dat je verder wilt kijken? Scroll dan naar beneden!

 

 

 

 

 

 

 

 

Tadaaaa! Met trots (jaja ik ben er echt trots op) laat ik jou nu de inhoud van de twee adventskalenders zien. Alle afbeeldingen zijn door mij ontworpen, dat is een heel lang proces geweest maar het resultaat mag er zijn.

De voorbeelden zijn geplakt op 2 ramen van 100cm hoog x 65cm breed. Dus totaal is het formaat ongeveer 100x130cm als je het zo opplakt. Je kan het natuurlijk helemaal anders opplakken, je mag het zelf bepalen!

Winter in Sticky Town

Bouw stap voor stap mee aan het winterdorp die Sticky Town heet. Plak een kerk, een school en verschillende huizen. Voor de sfeer zijn er vuurkorven, bomen, sterretjes en natuurlijk ook sneeuwvlokjes. Er is gedacht aan decoratie zoals lampjes slingers en lantaarnpalen. Heb je de hertjes al gezien? Speel en loop met de kindjes die in het dorp wonen.

De weg naar Kerst

We beginnen natuurlijk bij Jozef en Maria. Zij maken een lange reis, ze komen langs verschillende dorpen en uiteindelijk komen ze bij de stal terecht waar Jezus geboren wordt. Ook de herders en de wijzen uit het oosten worden elk op hun manier geroepen en gaan op weg naar die stal, op zoek naar het baby’tje Jezus. De stickers komen op de volgorde van het kerstverhaal aan bod. Je kan spelenderwijs op weg met Jozef en Maria, je kan ze bijvoorbeeld elke dag een stapje verder laten lopen. Kinderen leren op deze manier meer over het kerstverhaal.

Nu weet jij wat er in de kalenders zit. Wacht niet langer en shop de adventskalender hier!

En nog even praktisch:

Bestel op tijd! PostNL kan de drukte rond Sinterklaas vaak niet goed aan en daardoor ontstaan er langere verzendtijden. Bestel dus gewoon op tijd als je direct op 1 december het eerste zakje wilt openmaken. Ik doe mij best om zo snel mogelijk te verzenden maar daarna is het in de handen van PostNL hoe snel je het pakketje in de brievenbus ligt.

 

Korting Sparen

Klant

Reseller

Snel je pakketje in huis.

Verzenden

We streven ernaar om de bestelde producten binnen 48uur te verzenden, dit geldt voor producten waarbij niet een specifieke levertijd bij staat vermeldt. We verwerken op maandag ochtend, woensdag ochtend en vrijdag bestellingen. We weten dat je de product(en) zo snel mogelijk in huis wilt hebben en daarom doen we ons best zo snel mogelijk te verzenden. Als het niet lukt om aan de beloofde levertijd te voldoen dan laten we dat via een e-mail weten.

Alle bestellingen worden met PostNL verzonden. Wij hebben helaas geen invloed op de bezorgsnelheid van PostNL. Vaak worden de bestellingen binnen 24uur van verzending bezorgd maar soms loopt er vertraging op. Neem gerust contact met ons op als je je zorgen maakt over waar de bestelling blijft.

Weten waar je aan toe bent.

Verzendkosten

Nederland:

  • Enveloppenpost a €2,95: onder andere muurstickers en speelstickers (zonder track and trace)
  • Pakketpost a €6,50: grote vellen stickers waaronder de Sticky Roads vloerstickers.

Europa:

  • Enveloppenpost a €3,95: onder andere muurstickers en speelstickers (zonder track and trace)
  • Pakketpost a €7,95: grote vellen stickers waaronder de Sticky Roads vloerstickers.
Rest van de wereld:
  • Enveloppenpost a €3,95: onder andere muurstickers en speelstickers (zonder track and trace)
  • Pakketpost a €15,95: grote vellen stickers waaronder de Sticky Roads vloerstickers.
 

Voor ieder wat wils.

Bezorgen & Afhalen

Bestellingen in Buitenpost worden gratis bezorgd.

Ophalen in Buitenpost: maak hiervoor een afhaalafspraak door een mailtje te sturen.

Ophalen in Surhuisterveen: bij conceptstore FVRTS in Surhuisterveen (De Dellen 2b), de bestelling ligt dan de eerst volgende zaterdag voor je klaar om afgehaald te worden.

Voor als je er echt niet blij mee bent.

Retourneren

Je hebt bij elke bestelling het recht om binnen 14 dagen aan te geven dat je een deel of de hele bestelling wilt retourneren. Mail daarvoor naar info@studiojong.com met daarin je naam, adresgegevens, het ordernummer van de bestelling en welke product(en) je wilt retourneren. De producten moeten ongebruikt zijn. Het terugsturen van de producten moet binnen 14 dagen na dat je hebt aangegeven dat je de producten wilt retourneren gebeuren.

De kosten voor het retourneren zijn voor jezelf. Bewaar de eventuele track and trace code van de retourzending goed, dit is het bewijs van je verzending. Let op: mocht je de producten retour zenden zonder track and trace en het poststuk raakt kwijt bij PostNL dan kunnen we helaas niet het geld terug storten. Het bedrag van de geretourneerde bestelling krijg je zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk 30 dagen, nadat we de retourzending hebben ontvangen.

Retouradres:

Studio Jong
Concourslaan 5
9285 SG Buitenpost

De klant is koning.

Klantenservice

Heb je vragen, opmerkingen, complimenten of een klacht?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. We zullen op werkdagen binnen 24uur reageren. Het is mogelijk dan onze reactie in de e-mail spam map terecht komt, houd daarom deze ook in de gaten.

Whatsappen of een berichtje sturen via de chat knop rechts onderin het scherm kan altijd, we reageren zo snel mogelijk op werkdagen tussen 09.00-17.00uur. Telefoonnummer: 06-27131646