Allemaal kleine lettertjes.

Privacyverklaring

Privacyverklaring

Studio Jong respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

Studio Jong gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst heb ik je naam, e-mailadres en (aflever)adres nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Betaling van je bestelling verloopt via Mollie (ideal) of direct overmaking (met uitzondering van betalen bij afhalen waarbij betaling eventueel contant verloopt).

o    Voor betaling via Mollie (ideal) zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank.

  • Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 4 keer per maand de nieuwsbrief met daarin leuke weetjes, nieuws en acties.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers helpen mij om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar info@studiojong.com. Op regelmatige basis houd ik ook een enquête om feedback te verzamelen. Hiervoor deel ik een link in het bestelproces. Het delen van feedback in de enquête is anoniem en hiervoor zullen dus geen gegevens worden verzameld.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam en e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook heb ik voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

Samenwerking met derde partijen

Studio Jong werkt samen met de volgende partijen:

  • My Parcel ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van MyParcel voor meer informatie. [link naar privacyverklaring]
  • Mollie ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Mollie voor meer informatie.
  • Knab ontvangt je naam en rekeningnummer voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Knab voor meer informatie. https://www.knab.nl/privacybeleid.
  • Vevida is de host van deze website. Alle gegevens die je via mijn webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Vevida. Vevida heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Via MailChimp worden nieuwsbrieven verstuurd. Alle gegevens die je via mijn webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van MailChimp. MailChimp heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

Daarnaast gebruikt Studio Jong cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Welke cookies dit zijn en met welk doeleinde ze gebruikt worden lees je in ons cookiebeleid.

Studio Jong verkoopt je gegevens niet

Studio Jong zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 7 jaar bewaard, dit omdat de gegevens van voor de Belastingdienst 7 jaar bewaard moeten blijven. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door Studio Jong opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@studiojong.com. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Studio Jong en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

Studio Jong

Concourslaan 5

9285 SG Buitenpost

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, 10.00-17.00uur via 06-27131646.

Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via:Info@studiojong.com

Klant

Reseller

Snel je pakketje in huis.

Verzenden

We streven ernaar om de bestelde producten binnen 48uur te verzenden, dit geldt voor producten waarbij niet een specifieke levertijd bij staat vermeldt. We verwerken op maandag ochtend, woensdag ochtend en vrijdag bestellingen. We weten dat je de product(en) zo snel mogelijk in huis wilt hebben en daarom doen we ons best zo snel mogelijk te verzenden. Als het niet lukt om aan de beloofde levertijd te voldoen dan laten we dat via een e-mail weten.

Alle bestellingen worden met PostNL verzonden. Wij hebben helaas geen invloed op de bezorgsnelheid van PostNL. Vaak worden de bestellingen binnen 24uur van verzending bezorgd maar soms loopt er vertraging op. Neem gerust contact met ons op als je je zorgen maakt over waar de bestelling blijft.

Weten waar je aan toe bent.

Verzendkosten

Nederland:

  • Enveloppenpost a €2,95: onder andere muurstickers en speelstickers (zonder track and trace)
  • Pakketpost a €6,50: grote vellen stickers waaronder de Sticky Roads vloerstickers.

Europa:

  • Enveloppenpost a €3,95: onder andere muurstickers en speelstickers (zonder track and trace)
  • Pakketpost a €7,95: grote vellen stickers waaronder de Sticky Roads vloerstickers.
Rest van de wereld:
  • Enveloppenpost a €3,95: onder andere muurstickers en speelstickers (zonder track and trace)
  • Pakketpost a €15,95: grote vellen stickers waaronder de Sticky Roads vloerstickers.
 

Voor ieder wat wils.

Bezorgen & Afhalen

Bestellingen in Buitenpost worden gratis bezorgd.

Ophalen in Buitenpost: maak hiervoor een afhaalafspraak door een mailtje te sturen.

Ophalen in Surhuisterveen: bij conceptstore FVRTS in Surhuisterveen (De Dellen 2b), de bestelling ligt dan de eerst volgende zaterdag voor je klaar om afgehaald te worden.

Voor als je er echt niet blij mee bent.

Retourneren

Je hebt bij elke bestelling het recht om binnen 14 dagen aan te geven dat je een deel of de hele bestelling wilt retourneren. Mail daarvoor naar info@studiojong.com met daarin je naam, adresgegevens, het ordernummer van de bestelling en welke product(en) je wilt retourneren. De producten moeten ongebruikt zijn. Het terugsturen van de producten moet binnen 14 dagen na dat je hebt aangegeven dat je de producten wilt retourneren gebeuren.

De kosten voor het retourneren zijn voor jezelf. Bewaar de eventuele track and trace code van de retourzending goed, dit is het bewijs van je verzending. Let op: mocht je de producten retour zenden zonder track and trace en het poststuk raakt kwijt bij PostNL dan kunnen we helaas niet het geld terug storten. Het bedrag van de geretourneerde bestelling krijg je zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk 30 dagen, nadat we de retourzending hebben ontvangen.

Retouradres:

Studio Jong
Concourslaan 5
9285 SG Buitenpost

De klant is koning.

Klantenservice

Heb je vragen, opmerkingen, complimenten of een klacht?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. We zullen op werkdagen binnen 24uur reageren. Het is mogelijk dan onze reactie in de e-mail spam map terecht komt, houd daarom deze ook in de gaten.

Whatsappen of een berichtje sturen via de chat knop rechts onderin het scherm kan altijd, we reageren zo snel mogelijk op werkdagen tussen 09.00-17.00uur. Telefoonnummer: 06-27131646