Over Studio Jong

Even voorstellen: ik ben Marchien de Jong, 29 jaar oud, getrouwd en moeder van een zoontje van 4 en een zoontje van 10 maanden. Ik maakte van mijn hobby, mooie dingen maken, mijn beroep! Sinds 2016 is Studio Jong mijn bedrijf. Ik maak speel-, muur- en interieurstickers voor jong en ouder(s). Dagelijks maak ik klanten blij met mijn zelf ontworpen producten.

Even terug in de tijd. In 2015 rondde ik opleiding HBO Pedagogiek af en toen ging ik aan het werk. Ik werkte een aantal middagen in de week en soms een zaterdag. Dat was ideaal. Zo kon ik langzamerhand het bedrijf opbouwen. In begin 2016 kreeg ik steeds meer orders binnen en besloot ik me in te schrijven bij de KVK. Een paar maanden later heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gestopt met werken voor ‘de baas’. In de loop van de tijd heb ik zelf een website gebouwd en langzamerhand de webshop gevuld. Voor een completer assortiment kocht ik ook andere leuke producten in. Maar ik besloot om vanaf januari 2018 me alleen nog maar te richten op de stickers en dat bevalt ontzettend goed!

Het assortiment bestond toen nog uit alleen muurstickers voor op kinderkamers. Maar tegenwoordig heb ik een ruim assortiment aan speelstickers, interieurstickers en gepersonaliseerde stickers. Het hele proces van ontwerp tot product doe ik zelf. Eerst maak ik een tekening op papier. Deze zet ik om in de software en bewerk ik na. Vervolgens snijdt de machine de stickers uit. En dat alles vanaf de eettafel in onze woonkamer. De producten van Studio Jong worden in totaal door 12 andere webshops verkocht. Toen ik begon had ik dit niet durven dromen!

Ik hou ervan om creatief bezig te zijn. ‘Create something awesome today’ is dan ook mijn motto (deze staat ook op mijn lievelingsshirt).
Een dag niet iets tofs gemaakt is een dag niet geleefd 😉
In de webshop wil ik jou ook inspireren om zelf lekker aan de slag te gaan. Op de inspiratiepagina vind je allerlei leuke DIY (do it yourself) stappenplannen waar je zo mee aan de slag kan gaan.
Je hoeft het niet allemaal zelf te bedenken, maar laat je inspireren!
Heb je wat moois gemaakt? Dan vind ik het leuk om dat terug te zien. Op Instagram kan je ons taggen door @studiojong_com te noemen in het bericht of door #studiojong te gebruiken.

Van mooie unieke producten maken word ik echt gelukkig! Er wordt regelmatig aan mij gevraagd: kan je ook … maken? Dat vind ik de leukste opdrachten: aan de hand van een wens van een klant iets moois maken. In de webshop verkoop ik ook veel artikelen die gepersonaliseerd kunnen worden, zoals verjaardag raamstickers en voordeurstickers.

Heb je nog vragen? Let me know!