Lize, de dochter van Loes, is helemaal fan van de L.O.L. ballen. Loes: Het maakt haar niet uit of ze een Pets, Little Sisters of Glitter krijgt, het liefst allemaal. Tegelijk. Inmiddels heeft ze best een verzameling bij elkaar, en die moest mee op vakantie van haar. Daar zag ik best wel tegenop, want: kleine onderdelen en grote ballen. Niet heel handig voor in de auto. En dus ging ik aan de slag. Vandaag laat ik je het resultaat zien: een reiskoffer voor de L.O.L. poppetjes knutselen!

Wat heb je nodig?

– een houten koffertje (bijvoorbeeld deze van de kwast)
– houten blokjes (ik bestelde ooit een hele zak bij Opitec)
poppenhuis-stickers voor de binnenkant
stickers voor het ‘zwembad’
stickers voor het ‘grasveld’ –> dat zijn dezelfde stickers als voor het zwembad, maar dan kun je ze in een andere kleur bestellen!
– verschillende stickers van L.O.L. Surprise (deze komen uit een boek
– 2 velletjes met mini poppenhuis stickers (ik koos konijntjes en tipi’s)
– een spuitbus met blanke lak, om alles te fixeren op het hout (het mag ook een potje zijn, maar ik ben zelf nog wel van het gemak ;-))

Lees hoe Loes het verder heeft gemaakt op hier op haar blog.