De 10 leukste juffen/meester cadeautjes
Het is al weer bijna het einde van het schooljaar, wat is het weer voorbij gevlogen.
Door alles rondom Corona is het de afgelopen maanden een rare tijd geweest, maar nu de kinderen weer naar school mogen kunnen ze het jaar toch nog leuk afsluiten.
De juffen en meesters worden vaak aan het eind van het jaar ook in het zonnetje gezet en dan is het de taak aan de ouders om een leuk cadeautje te verzinnen.
Vind jij het lastig om met iets origineels te komen?
Hier vind je inspiratie voor 10 leuke én originele cadeautjes van de leukste ondernemers uit Nederland!
Klik op de plaatjes om naar de desbetreffende webshop te gaan.


1. Studio Jong
We beginnen met onze eigen DIY stickers. Zo tover je in een handomdraai een glazen pot, zeeppompje, vaas, bakje, …. om tot een leuk (gepersonaliseerd) cadeau! Stop vervolgens de juf/meester zijn/haar lievelingssnoep in, lekkere thee, koekjes, waxine lichtjes, een veldboeket of een leuk zelfgemaakt cadeautje van jouw kind. Er is keuze uit verschillende ontwerpen, maar je kan zelf ook een leuke tekst laten maken.

2. Koestert
Deze ‘bedankt juf’ bundel is een super leuk (afscheids)cadeau voor juf! Want hoe bedank je juf nou beter dan met een persoonlijk berichtje en/of een prachtige tekening van alle kinderen uit haar schoolklas? Wat deze bundel extra leuk maakt zijn de invulpagina’s die je gratis kunt downloaden, cadeautje van Koestert 😉 Print de invulpagina’s of stuur de link door naar de kinderen (of ouders van de kinderen) in de klas en laat iedereen zijn/haar pagina invullen. Verzamel alle pagina’s, maak er 2 gaatjes in met een perforator en bundel ze in deze leuke bundel.

3. Hippe Kaartjes
Angela van Hippe Kaartjes heeft leuke pakketjes samengesteld voor de juf. In één pakketje zit een potlood, een kaart met daar achterop leuke invulvelden die jouw kind kan invullen en tot slot nog een notitieblokje. Het wordt leuk ingepakt dus je hebt een kant en klaar cadeau en het is ook nog eens praktisch en functioneel! Echt een cadeau wat de juf gaat gebruiken.

4. Papierpleziertjes
Femke van Papierpleziertjes weet alle situaties prachtig te verwoorden. Ze verkoopt in haar webshop vele kaartjes, posters, houten blokjes met tekst en nog veel meer. Ook voor de aller liefste juffen en meesters heeft ze fijne teksten gemaakt! Shop een kaartje (met of zonder armbandje) en vergeet dan ook niet om voor jouw zoon/dochter uit groep 8 het rechter kaartje te shoppen. Wat een rake tekst! Het armbandje is ook verkrijgbaar in een stoere jongens variant.

5. Durf te stempelen
Als je op zoek bent naar een functioneel cadeau voor in de klas dan moet je bij Durf te Stempelen zijn! Je vindt hier stempels die de meester of juf kan gebruiken als hij/zij de werkjes aan het nakijken is. Het zorgt gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van een kind als hij/zij deze stempel in het schriftje ziet staan.

6. Hout van Lies
Lisette maakt deze leuke houten cadeautjes. Haar houten poppetjes zijn leuk om te geven en te krijgen. In haar webshop heeft ze verschillende pakketjes te koop, voor elke juf of meester is er wel iets leuks! En wist je dat deze houten poppetjes met de hand beschilderd worden? Een echt handgemaakt cadeau!

7. Casa Crea
Bij Casa Crea vind je de leukste cadeautjes voor alle gelegenheden. Zo ook voor meesters en juffen! Je kan kiezen uit een leuk stenen vogeltje, een gebaksbordje met dag juf of een leuk houten bordje met tekst daarop. Laura van Casa Crea heeft niet alleen aan de juffen gedacht, maar ook aan de meesters!

8. Your Daily Tea Cup
De juf of meester heeft wel een momentje van ontspanning verdiend! Dat kunnen ze doen met de heerlijke theeën van Your Daily Tea Cup. Rensina heeft speciale juffen en meester thee in het assortiment. Maar weet jij al precies wat voor thee hij/zij lekker vindt? Kies dan zelf een lekker theetje uit! Vind je het lastig kiezen? Dan is een proeverijtje met verschillende theeën ook altijd een goed idee.

9. Bonte Raaf
Bij de Bonte Raaf kan je terecht voor kaarten, illustraties en grafisch ontwerp. Ze maken toffe (gepersonaliseerde) houten invulboeken, notitieboekjes en kaartjes op groeipapier. Deze kaartjes kan je dus in de grond stoppen en daar komen mooie bloemen uit! Alles is zowel voor juffen als voor meesters te koop. Zo heb je dus een uniek en eventueel gepersonaliseerd cadeau. En hoe tof is het als juf of meester in de zomer toch nog een beetje aan de kindjes terug kan denken als hij/zij de bloemen ziet groeien?!

10. Cadeaubon Studio Jong
Tot slot nog een heel handig cadeautje. Koop een cadeaubon. Met deze cadeaubon kan de juf of meester stickers uitkiezen voor in de klas. We hebben veel verschillende thema muur- en raamstickers dus altijd wel iets wat bij het thema past waarover er gewerkt wordt.

Ik ben benieuwd: welk product vind jij het leukst?
Laat het hieronder weten!