Himmeli raamstickers

Himmeli raamstickers
Set himmeli raamstickers sterren

In een handomdraai creeër je een strak en minimalistische Scandinavische sfeer met onze raamstickers. Is dat moeilijk? Nee zeker niet! We hebben hier wat handige plakinstructies op een rijtje gezet.

In een handomdraai creeër je een strak en minimalistische Scandinavische sfeer met onze raamstickers.

Himmeli is een Fins woord wat hemel betekent. Himmelis zijn strakke geometrische vormen in 3d en
deze werden vroeger van stro en touw gemaakt.
 De inwoners van Finland hingen deze mooie vormen
boven de eettafel omdat ze erin geloofden dat dit bijdroeg aan een goede oogst. Tegenwoordig worden
deze vormen nog steeds als traditie gebruikt.

Onze himmelis zijn (platte)stickers in verschillende strakke geometrische vormen, geïnspireerd op de Finse vormen. Deze stickers kan je bijvoorbeeld op het raam, de muur of op andere gladde ondergronden plakken.
Het zorgt voor een minimalistische, luxe en strakke uitstraling, een mooie winterse eyecatcher. Het past perfect in onder andere een Scandinavische woonstijl. Combineer verschillende himmelis in verschillende formaten voor een prachtig resultaat!

We hebben twee soorten in het assortiment. Stickers gemaakt van gewoon vinyl, deze zijn eenmalig bruikbaar én gemaakt van statisch vinyl, deze kan je elk jaar weer gebruiken.

Maar hoe plak je nou de stickers op? Hieronder de uitgeschreven beschrijving, kijk je liever een filmpje waarin de sticker opgeplakt worden? Scroll dan iets verder naar beneden!


Gewoon vinyl:

De stickers worden inclusief transparante folie geleverd, met deze folie kan je de stickers eenvoudig aanbrengen.

Benodigdheden: waterpas, schilderstape, een schaar en een bankpasje (of iets dergelijks). Knip vooraf de losse vormen uit.

Stap 1: zorg ervoor dat het raam goed schoon en vetvrij is

Stap 2: wrijf met een bankpas over de achter én voorkant van de sticker heen, zo blijft hij goed aan het folie plakken. Verwijder de papieren achterkant (drager) nog niet!!

Stap 3: plak horizontaal een stuk schilderstape over de sticker heen, zorg dat hij breder is dan de sticker. Hiermee plak je de sticker tijdelijk op het raam.

Stap 4: kijk met een waterpas of de sticker zo recht hangt, zo niet plak de sticker dan zo dat hij wel recht hangt.

Stap 5: haal de sticker inclusief folie los van de papieren drager. Doe dit alleen van het deel wat aan de bovenkant van de schilderstape zit. Knip de papieren drager die er achter zit af en druk de sticker voorzichtig tegen het raam aan. Verwijder vervolgens de schilderstape en de rest van de papieren drager en druk de rest van de sticker ook voorzichtig tegen het raam aan.

Stap 6: wrijf weer met een bankpas over de sticker heen

Stap 7: verwijder de transparante folie wat over de sticker heen zit. Begin boven in een hoek en maak een rollende terugtrekkende beweging.

Stap 8 optioneel: plak de lange stroken aan de bovenkant van de himmeli, zo lijkt het dat hij hangt. Is de strook te kort, plak dan de volgende er aan vast.


Statische vinyl stickers

Benodigdheden: waterpas en een schaar.

Stap 1: zorg ervoor dat het raam goed schoon en vetvrij is.

Stap 2: verwijder de sticker van de papieren drager.

Stap 3: plak een klein stukje op het raam, het beste kan je een deel doen wat netjes recht moet hangen.

Stap 4: gebruik de waterpas om te bepalen of de sticker recht hangt. Hangt de sticker recht druk dan de rest van de sticker tegen het raam aan.

Tips: krijg je de lijnen niet mooi strak? Pak dan een puntje van de sticker en trek er dan een klein beetje aan en beweeg zo richting het raam. Op deze manier krijg je mooie strakke lijnen. Na gebruik is het verstandig om de stickers even schoon te maken door ze in een bakje met lauw water en een druppeltje afwasmiddel te leggen. Dep ze daarna droog. Bewaar de papieren drager, hierop kan je de stickers na gebruik weer terug plaatsen, bewaar het in het hoesje en je kan ze volgend jaar eenvoudig weer gebruiken.


Zie hier een filmpje met plakinstructies van beide soorten stickers:

Deel deze blog

Laat een reactie achter

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Deze blog werd geschreven door

Marchien de Jong
Marchien de Jong
‘Create something awesome today’ is het motto van Marchien. Een dag niet iets tofs gemaakt is een dag niet geleefd!

Meer inspiratie

Deze blog werd geschreven door

Marchien de Jong
Marchien de Jong
‘Create something awesome today’ is het motto van Marchien. Een dag niet iets tofs gemaakt is een dag niet geleefd!
close icon Korting Sparen

Klant

Reseller

Snel je pakketje in huis.

Verzenden

We streven ernaar om de bestelde producten binnen 48uur te verzenden, dit geldt voor producten waarbij niet een specifieke levertijd bij staat vermeldt. We verwerken op maandag ochtend, woensdag ochtend en vrijdag bestellingen. We weten dat je de product(en) zo snel mogelijk in huis wilt hebben en daarom doen we ons best zo snel mogelijk te verzenden. Als het niet lukt om aan de beloofde levertijd te voldoen dan laten we dat via een e-mail weten.

Alle bestellingen worden met PostNL verzonden. Wij hebben helaas geen invloed op de bezorgsnelheid van PostNL. Vaak worden de bestellingen binnen 24uur van verzending bezorgd maar soms loopt er vertraging op. Neem gerust contact met ons op als je je zorgen maakt over waar de bestelling blijft.

Weten waar je aan toe bent.

Verzendkosten

Nederland:

  • Enveloppenpost a €2,95: onder andere muurstickers en speelstickers (zonder track and trace)
  • Pakketpost a €6,50: grote vellen stickers waaronder de Sticky Roads vloerstickers.

Europa:

  • Enveloppenpost a €3,95: onder andere muurstickers en speelstickers (zonder track and trace)
  • Pakketpost a €7,95: grote vellen stickers waaronder de Sticky Roads vloerstickers.
Rest van de wereld:
  • Enveloppenpost a €3,95: onder andere muurstickers en speelstickers (zonder track and trace)
  • Pakketpost a €15,95: grote vellen stickers waaronder de Sticky Roads vloerstickers.
 

Voor ieder wat wils.

Bezorgen & Afhalen

Bestellingen in Buitenpost worden gratis bezorgd.

Ophalen in Buitenpost: maak hiervoor een afhaalafspraak door een mailtje te sturen.

Ophalen in Surhuisterveen: bij conceptstore FVRTS in Surhuisterveen (De Dellen 2b), de bestelling ligt dan de eerst volgende zaterdag voor je klaar om afgehaald te worden.

Voor als je er echt niet blij mee bent.

Retourneren

Je hebt bij elke bestelling het recht om binnen 14 dagen aan te geven dat je een deel of de hele bestelling wilt retourneren. Mail daarvoor naar [email protected] met daarin je naam, adresgegevens, het ordernummer van de bestelling en welke product(en) je wilt retourneren. De producten moeten ongebruikt zijn. Het terugsturen van de producten moet binnen 14 dagen na dat je hebt aangegeven dat je de producten wilt retourneren gebeuren.

De kosten voor het retourneren zijn voor jezelf. Bewaar de eventuele track and trace code van de retourzending goed, dit is het bewijs van je verzending. Let op: mocht je de producten retour zenden zonder track and trace en het poststuk raakt kwijt bij PostNL dan kunnen we helaas niet het geld terug storten. Het bedrag van de geretourneerde bestelling krijg je zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk 30 dagen, nadat we de retourzending hebben ontvangen.

Retouradres:

Studio Jong
Concourslaan 5
9285 SG Buitenpost

De klant is koning.

Klantenservice

Heb je vragen, opmerkingen, complimenten of een klacht?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. We zullen op werkdagen binnen 24uur reageren. Het is mogelijk dan onze reactie in de e-mail spam map terecht komt, houd daarom deze ook in de gaten.

Whatsappen of een berichtje sturen via de chat knop rechts onderin het scherm kan altijd, we reageren zo snel mogelijk op werkdagen tussen 09.00-17.00uur. Telefoonnummer: 06-27131646

losstaand vliegtuigje

deze nieuwsbrief maakt je wél blij.

Sticky Mail

Hoe klinkt 10% korting op je eerste bestelling én een gratis printable naar keuze? Goed toch?! Abonneer je nu op onze Sticky Mail!