Plak instructies Sticky Zoo

Geen categorie | 0 reacties | 1 juni 2018

Plak instructies Sticky Zoo

Stap 1: leg alles klaar

Stap 2: knip de onderdelen los van elkaar

Stap 3: bedenk een indeling en leg alle stickers neer zoals je het hebben wilt. Zolang de stickers nog niet opgeplakt zijn kan je net zo lang blijven schuiven totdat je helemaal tevreden bent.

Stap 4: zorg dat de ondergrond schoon en vetvrij is. Plak vervolgens alle stickers op.
De hekjes om de verblijven heen kan je eenvoudig op maat knippen.
Reststukjes kan je op andere stukken weer gebruiken.

Veel plakplezier!

Lees meer »

Studio Jong bestaat 2 jaar!

Geen categorie | 0 reacties | 6 april 2018

2 jaar geleden (in 2016) stapte ik met kriebels in mijn buik de Kamer van Koophandel binnen. Ik kreeg in begin 2016 steeds meer orders binnen dus besloot ik om het goed en officieel aan te gaan pakken. Een half uur later was ik dan officieel ondernemer, wat voelde dat stoer! Nu twee jaar later kan ik me het gevoel nog goed herinneren. Alsof de wereld aan mijn voeten lag, dit zal ik wel even gaan fixxen dacht ik toen..

In 2014 ben ik afgestudeerd als HBO Pedagoog en in dat werkveld had ik toen ook nog werk. De webshop draaide ik daarnaast. Toen ik ongeveer een half jaar bezig was met Studio Jong had ik de luxe positie dat ik kon stoppen met mijn werk en mij voorledig te kunnen richten op de webshop. Nu kon ik elke dag doen wat ik het liefste doe: mooie dingen maken. In het begin maakte ik veel stoffen vlaggetjeslijnen en verkocht ik verschillende hobbymaterialen. Later kwamen daar de stickers bij en ging ik bij andere webshops invulboeken, broekjes, posters en dergelijk inkopen om zo een leuk assortiment te hebben.

Vanaf 1 januari dit jaar heb ik besloten om me volledig te gaan focussen op de stickers en alle andere producten weg te doen. Ik merkte namelijk dat ik er onrustig van werd, ik deed van alles maar niks met volle concentratie. Dus heb ik per 1 januari alle overige producten in de sale gedaan en ben ik me alleen gaan richten op de stickers. Dit bevalt me ontzettend goed!

En ik moet zeggen, het zijn twee super jaren geweest. Weinig zakelijke tegenslagen en een steeds meer en meer klanten. Met in augustus 2017 een enorme piek toen ik de Sticky Roads gelanceerd heb. Inmiddels zijn er honderden klanten geweest die besteld hebben bij Studio Jong en zijn er 15(!!) (web)shops die stickers bij mij inkopen en die deze zelf weer in hun webshop verkopen. Het is een droom die uit komt! Wat voelt het gaaf dat jullie mijn producten leuk vinden en dat ik elke dag weer mag doen wat ik het liefste doe!

Als je achteruit kijkt moet je natuurlijk ook vooruit kijken. En ik moet zeggen dat ik dat erg lastig vind. Je weet nooit hoe het gaat lopen, je weet nooit wat er op je pad komt. Maar ik heb wel een paar grote wensen die ik met jou wil delen. Het lijkt me heel leuk om nog meer speelsticker collecties zoals de Sticky & Cook en Sticky Roads te ontwerpen, ik heb al een aantal ideetjes! Hier ga ik de komende maanden op focussen. Ook lijkt het me gaaf om meer buiten Nederland te gaan verkopen, hier ga ik me het laatste half jaar van 2018 op focussen. Ben benieuwd wat 2018 mij verder gaat brengen!

Dit was in het kort de afgelopen 2 jaar beschreven, heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het gerust weten, vind ik leuk!

Liefs Marchien

Lees meer »