Schattige egels en stoere neushoorns: kaartjes van Studio Kikor

Geen categorie | 0 reacties | 27 juli 2017

Het product dat deze week in de schijnwerpers staat zijn de kaartjes van Studio Kikor.
Tessa is de ontzettend creatieve vrouw achter Studio Kikor.
Vandaag stelt ze zich voor en vertelt ze waar ze haar inspiratie vandaan haalt.
Jij bent toch ook benieuwd?
Lees snel verder!

 

Even voorstellen:
”Ik ben Tessa, grafisch vormgever en illustrator. Ik woon samen met mijn vriend en onze dochter van twee, in januari verwachten we ons tweede kindje. Ook delen wij ons huis met twee eigenwijze katten genaamd Lilo & Stitch.

Eigenlijk wist ik al jaren wat ik het liefst wilde doen maar om die stap dan ook te nemen… Dat is nog niet zo makkelijk. Begin dit jaar ben ik er voor gegaan, heb ik de stap genomen en ben ik begonnen met Studio Kikor. Door Studio Kikor kan ik mijn werk als grafisch vormgever combineren met mijn passie voor tekenen en illustreren. Naast mijn werk in opdracht ontwerp ik nu mijn eigen producten waaronder vrolijke kaarten en posters.

Egel kaart

Studio Kikor egel kaart

Inspiratie:
Ik houd heel erg van kleur, ik kan uren bezig zijn met het bepalen van de juiste kleuren voor een illustratie. Ook ben ik gek op dieren en de natuur en dit zie je dan ook veel terug in mijn illustraties. Het liefst ga ik elke week een lang stuk wandelen met mijn vriend en dochter, de natuur in. Ik kom hier tot rust en haal er veel inspiratie uit. Dan kom ik thuis met een hoofd vol nieuwe ideeën en probeer ik de tijd te vinden ze allemaal uit te denken en om te zetten naar kleurrijke ontwerpen.

Ook ben ik gek op kaartjes. Ik doe aan postcrossing en vind het super leuk om bekende en onbekende mensen een kaartje te sturen. Iets te vertellen over jezelf, je dag of je omgeving. Iemand blij maken met jou verhaal en een kaartje dat je speciaal voor die persoon hebt uitgekozen. Daarom vind ik het ook zo leuk kaarten te ontwerpen. Dan kan ik niet alleen de ontvanger van de bestelling blij maken maar ook de ontvanger van het kaartje.

Kaartenset 1

Studio kikor kaartenset

Kikor?
En misschien denk je nu… hoezo Kikor? Kikor komt van mijn dochten. Ze is net als ik gek op dieren en vooral op kikkers. Nou heeft ze nog niet zo vaak een kikker in het echt gezien maar haar knuffel kikker vind ze geweldig. Als je haar dan vraagt ‘waar is kikker’ dan gaat ze op zoek naar haar knuffel en roept ze Kikor, kikor, kikor!”

Its a boy kaart

Studio Kikor it’s a boy kaart

Bedankt Tessa voor je verhaal, wat is het leuk om je zo beter te leren kennen!

Op dit moment hebben we de kaarten van Studio Kikor in ons assortiment, en de grote a3 posters.

Wil je op de hoogte blijven van Studio Kikor? Volg Tessa dan op Facebook of op Instagram. Daar deelt ze regelmatig mooie plaatjes van haar creaties!

Welk kaartje of welke poster is jouw favoriet?

Lees meer »

Welkom bij Studio Jong!

Geen categorie | 0 reacties | 29 juni 2016

Hoi, leuk dat je komt kijken op de website van Studio Jong.com!
Bij ons ben je aan het juiste adres voor:
– Kinder (kamer) accessoires zoals: gepersonaliseerde (kraam)cadeaus en handgemaakte producten
– Bestickering van diverse ondergronden
– Bedrukking van diverse materialen zoals textiel
Zoek jij iets speciaals of heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar info@studiojong.com of vul het contactformulier in.

Lees meer »